Ingelill sin blogg

Wednesday, October 25, 2006

Nå har me vært i Sabotsy Namehana ( i Antananarivo- hovedstaten) i 2 uker på dagen!!
Har vært utrolig bra her, har hatt gassisk kurs og me kan i all fall forstå nogen ord og litt mer enn når me kom.
Øystein ( sistemann av oss 4 ) kom og på mandag og det va veldig kjekt å få han og ner!

Folka her e utrolig koselige, og me e overasska over kor musikalske ALLE e, helt utrolig!
Noge som va veldig merkelig i begynnelsen var når folk snur seg på gata og rop VAZA, VAXA etter oss, og kommer for å se på oss, fordi me e hvite!!!
VAZA betyr hvit og rik, og eg vet ikkje om eg like det når alle rope det rundt om etter oss, men me har faktisk begynt å venne oss til det!
Har begynt å bli kjent med en del her og nå, og det e nesten litt trist å måtte dra videre i morgen. I morgen tidlig tidlig ska me dra til Fandriana, der me ska bo og jobbe, noge me glede oss og e veldig spent på!!



Ska kjøre taxibe ( en liten minibuss) der de stue inn mest mulig folk, så e sånn passe trangt kan du sei, intimt og koselig...,Må sei eg e litt spent på å kjøre taxibe i 7 timer t Fandriana i mårå, med tanke på en del bager og kofferter som me har me oss! Får vel stue det på taket og håpe det ikke ramler av, kan bli innteressant hehe...

Selve landet MAdagasakr like eg såå utrolig godt, veldig varmt her og ( varmeste tida nå, rundt 35 C) Det e regntid her nå, og følger en rytme, så ofte i 16-17 tida, rett før det blir mørkt kommer skyene og et høljende regn!!! Sykt, når det først regne her, så regne det og!!!! Men e jo litt deilig og då!

lede meg til å komme frem til Fandriana og komme i gang der vi skal være. Har handla det vi trenger ( gassisk Bibel og en del dopapir!) så nå e me klare t å dra!!!( Folk så litt på oss når vi gikk fra butikken med (litt) mer dopapir enn vanlig, men sånn er det!!

Har prøvd å legge ut noen bilder, men går veldi sent å legge ut så får ikke lagt ut det eg ønsker alltid!

Snakkes!

3 Comments:

At 4:56 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei Ingelill!
Fytti så spennande å lesa om kossen du har d. Så bra at du kose deg, hørres ud så et veldigt spennande land:=)Du må ha lykke t med arbeidet ditt der nere. Så får eg gå inn og sjekka bloggen din sånt av og t for å fylla med på koss du har d! Kosa deg masse vidare.
Hilsen Vibeke

 
At 7:33 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei...
Håbe du ennå har d lika kjekt der nere. Nå sitt eg i kirka, i kveld ska me ha samling me alle konf. i kommunen. kjekt d :) Koss går d me deg der nere? Savne litt info om ka så skjer nå altså. Går alt greit? Du har iallefall fått ein fantastiske mulighet, nyde d :) Hjemme e så jemma allti har vært. Der skjer ikke store forandringer her. Men Kytti ska bli VOKT-arb då. D e jo litt kjekt :) Må stikka nå. Men koz deg masse, så snz me. Gud velsigne deg, og d arb. du gjør. Kjempe gla i deg. klem cecilie

 
At 9:41 AM, Anonymous Anonymous said...

HALLO??!?!? Leve du???? =)

 

Post a Comment

<< Home