Ingelill sin blogg

Friday, February 16, 2007

Heisann!!

Nå va det lenge siden igjen gitt, må bare beklage. E ikkje så flittig oppdatering her, men har ikkje hatt så mye internett tilgang så då blir det sånn..

Nå e me i Antsirabe igjen, helt vannvittig koss fort tidå går altså!
Me e her i forbindelse me MM ( misjonær møte) og vi skal være med å ha opplegg med ungene under MM og skal bli her en uke.

Vi har funne ut at vi etter det har bare 3 uker igjen i Fandriana, før me ska på tur også e det hjem.Litt blanda følelser, glede meg å komme hjem igjen å treffe alle igjen, men grue meg t å reise fra alt og alle her og.

Siste nytt er at vi har begynt med musikal på skolen. Har tatt utgangspunkt i påskehistorien og fletta inn en del sanger. Alt e på engelsk då, noge som kan bli spennende!
Hadde audition et par helger, og mange kom og va interesserte! Kjekt!

Forrige helg var første øvings helga, og det gikk greit nok..
Må innrømme at me får merke litt dette me afrikansk forhold til tid og planlegging, og e litt spent på koss det blir. Uansett så har det vært veldig kjekt så langt, og me har fått mye bedre kontakt me mange av studentene, og det e veldig kjekt! Det e kjekt når me hørre sangene me har lært de på rommene, og ser de øve på dans i gangen.

Selve forestillingen skal være 11 mars, då det forhåpentligvis kommer en del folk fra landsbyen, skolen og noen av misjonærene.
Så blir veldig spennende!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home