Ingelill sin blogg

Monday, December 25, 2006

GOD JUL!!

I dag e det 1. juledag. En typisk, deilig og rolig 1. juledag. Me har hatt en god, lang frokost me croissant, og julebrød. Ellers har det gått i spill- Gassisk Domino har blitt en favoritt her blant oss 4.

Jula i år har vært annerledes, men fin og minnerik. Sjøl om det ikkje er snø eller julegran, så er julebudskapet det samme her og! Og jul ble det!
Selve julaften var det først gudstjeneste på norsk og gassisk i kappellet her på Den Norske Skolen. Etterpå va det volleyball turnering. Første gang eg har stått barbent i sanden og spilt volley på Julaften!! Men siden det va jul så måtte me jo ha grøt, så mellom kampene våre sprang me opp i leiligheten og kokte grøt.
Mandel har me ikkje funne her nere, så det ble det ikkje, men grøt det ble det!! Ekte julegrøt, og plutselig blåste de i fløyta nede på banen og em sku spille vår siste volleykamp. Me grøten i munnen løp ned og kasta oss i volleyen...Men resultatet, det e ikkje mye å skryte av.
Så siden me tapte omtrent alle kampene, drog me for å feire me et bad.
Så nå har eg bada og spilt volley på selveste Julaften!!

Kvelden derimot ble litt norskere, me Pinnekjøtt og julegaver. Måtte jo gå rundt julepalmen vår og då å sang. Så det ble ekte jul her og, men annerledes!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home